Telefononi në: +355 (0) 4 2467837

Rruga e Elbasanit, Stacioni i Fundit Sauk -Shiko Harten

02

Stomatologji

Klinikë Dentare e Specilaizuar

Gjinekologji

Gjinekologji

Gjinekolog dhe Specialistët më të mirë

05

Laborator

Klinikë, Biokimik, Mikrobiologjik

04

Imazheri

Teknologjia më e fundit Gjermane

07

ORL

Vizita diagnostike

02

Ekografi

Të gjitha Ekzaminimet Ekografike

02

Ortopedi

Vizita, Konsulta, Nderhyrje Ortopedike

02

Infeksionist

Vizita dhe Konsulta nga Specialistë

Lini një takim

Kontaktoni në numrat e mëposhtëm ose na shkruani në adresen tonë për të lënë një takim me mjekë specialistë. Pas njoftimit tuaj ne do ju kontaktojmë për të konfirmim.

(0) 4 2467837
+ 355 (0) 68 6041412

...ose na vizitoni në adresen tonë:

Adresa jonë

Mjekë dhe Specialiste

Në Klinikën Mjekësore "3-Yjet" do të gjeni mjekë të kualifikuar dhe teknologjinë më të fundit Gjermane. Cilësi dhe shërbim i garantuar.

Të gjitha sherbimet që ne ofrojmë kryhen nga mjekë të përkushtuar të cilët janë gjithmonë pranë jush dhe pacientëve tanë.

Më shumë rreth nesh